Senaste nytt

181105

Vardagen rullar på här hemma! Nytt sen senast är att Esther tagit titeln Champion, och Sture tagit två CAC.

Sture har även genomgått en hjärt- och njurscanning u.a och är därmed redo att användas i avel.

Hem till oss har även härliga Jasmin (aka Siri) flyttat <3

180905

Ojoj, här står det lite stilla... Hänt sen senast är att Sture varit iväg på två utställningar (Järva & MSK) och fått riktigt bra kritik! Han har tagit med sig EX1 hem båda gångerna. På MSK's utställning hade jag även med mig Bulan och Esther. Esther kammade hem ett cert, bland annat med kommentaren "de bästa öronen idag" och Bulan tog hem ett EX1 på sin första utställning. Alla katterna har skött sig perfekt!


En ny kul nyhet är även att jag tingat en liten fröken av min kära kollega och vän Birgit på Ohanas! Så runt den 20:e september flyttar S*Ohanas Nani Jasmin som är en lila mitted in hemma hos oss!


180706

Alla kattungar har nu hittat sina nya hem och har flyttat hemifrån ❤️

Nya kullar beräknas i slutet av året!

180421

Idag blev 4-veckorsbilderna fotade på de små liven, och de bara växer så det knakar ❤️

180420


Idag passade jag på att fota dunbollarna litegrann... De är inte så samarbetsvilliga på den fronten men några bilder blev det! 🙂


180327

Esthers förlossning blev inte lika smärtfri som sin systers tyvärr. De två första kattungarna kom tyvärr inte ut levande. Den tredje kom ut med världens fart och verkade må bra, men den fjärde andades inte när den kom ut. Efter lite slemsugning kom hon igång och mår nu bra. 2 små levande tussar blev det!


180324

Den 24:e mars föddes 4 små dunbollar! Asteria klarade av arbetet med bravur och jag kunde bara sitta med andan i halsen och låta henne göra jobbet.