Våra Ragdolls


CH SE*Eien Ai's Asteria

RAG d 

född 2016-03-09

Asteria kallas till vardags Korven här hemma, hur och när det smeknamnet skapades är vi lite osäkra på men det har hängt med.. Hon är min första Ragdoll, och även den som fått mig intresserad av utställning och av avel.

Korven är en vacker men bestämd dam. Hon är otroligt snäll men berättar gärna och högljutt om något inte passar damen. Vi har mer än ett domarprotokoll från utställningar med kommentarer som "Diva" och "Princess", oftast följt av en massa hjärtan då domare verkar uppskatta hennes egenheter!

Korven är utställd med titeln Champion och har tagit de cert som behövs i Sverige för titeln Internationell Champion, så nästa steg blir att ställa henne utomlands.

Här hemma har Korven fått bli mamma till en kull hittills, med 4 underbart vackra små dunbollar.

Asteria är en röd colorpoint och bär på dilution. 

Hjärta och njurar u.a

CH SE*Eien Ai's Celeste

RAG h 04

född 2017-02-04

Esther, som hon kallas, är till skillnad från sin syster en dam utan en massa åsikter! Hon är världens snällaste och finner sig i allt. Hon älskar allt och alla och är en riktig gospropp!

Esther är utställd en gång i klass 12, med resultat EX1 och upp för nominering. Hon är även ställd tre gånger i klass 9, med CAC och upp för nominering varje gång, och har därmed tagit titeln Champion.

Esther har än så länge fått en kull med två små bebisar.

Esther är en chokladsköldpadd mitted och bär på choklad och dilution.

Hjärta och njurar u.a

SE*Pieces of Art's Cissus Striata

RAG a 03 

född 2017-11-15


Sture är, med rätt för sin ålder, en riktig liten terrorist! Han har hur mycket energi som helst och lever rövare med båda andra katter, oss och hunden vare sig vi vill eller inte. Han är otroligt snäll och trevlig att ha att göra med, och jag har höga förhoppningar för honom i framtiden. Än så länge gör han inte annat än leker, busar och gosar hela dagarna, och lever livet som växande ungkatt.

Sture är utställd två gånger i klass 11, och har plockat hem EX1 och jättefin kritik båda gångerna. Bådar gott inför framtiden! Han är även utställd två gånger i klass 9 och har tagit två CAC och upp för nominering båda gångerna.

Sture är blå bicolor, han är bärare av choklad och dilution.

Hjärta och njurar u.a

SE*Talawats Buick Electra

RAG f 04
född 2018-03-27

Bulan är den första katten jag sparat från min egen uppfödning! Hon är en bedårande liten fröken, väldigt lugn och social men kan likväl få sina "tokryck"! 

Bulan är utställd en gång i klass 12, där fick hon ett EX1 och fin kritik inför framtiden.

Bulan är en brunsköldpadda mitted, hon bär på choklad och dilution.

S*Ohana's Nani Jasmin

RAG c 04
född 2018-06-29

Jasmin är en härlig fröken med mycket "Go" i sig likväl som hon är en riktig gospropp. Hon växer till sig hemma, och är upptagen med att sova, äta och busa.

Jasmin är en lilamaskad mitted